Θα μείνει ή θα φύγει ο Λάζαρος; Οι συναντήσεις, οι διαφορές και οι ομάδες που «καραδοκούν»

Κατηγορία: Sports

Το χρυσό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, το οποίο χάρισε στην ΑΕΚ την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου στο 94’, δεν αλλάζει-τουλάχιστον μέχρι στιγμής-εντυπωσιακά τα δεδομένα για το μέλλον του στην ομάδα.

Η πλευρά της διοίκησης εμμένει στη θέση ότι θα πρέπει ο παίκτης να σεβαστεί την αρχική συμφωνία, που προβλέπει επέκταση συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με περίπου 320.000 ευρώ και η ίδια θα τον ανταμείψει με νέο συμβόλαιο για το οποίο θα συζητήσουν την επόμενη περίοδο.

Όσο για τον ποδοσφαιριστή, προφανώς θέλει να εξαργυρώσει την κορυφαία χρονιά της καριέρας του με ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο και επιθυμεί να υπογράψει από τώρα για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη και με απολαβές της τάξης των 400-500 χιλιάδων ευρώ ετησίως.

Ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λάζαρο υπήρξε διαφορά στα όρια της ρήξης στην πρώτη τους επαφή και αναμένεται να υπάρξει μία ακόμη, που θα είναι καθοριστική. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχει οριστεί κάποιο ραντεβού. Οι «κιτρινόμαυροι» θα θέσουν όλα τα ζητήματα των συμβολαίων και γενικότερα του σχεδιασμού μετά τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό.

Στη… γωνία για τον Χριστοδουλόπουλο φαίνεται πως περιμένουν αρκετές ομάδες. Η μία φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός, πιθανώς να προκύψει και ο ΠΑΟΚ, ενώ πάντα υπάρχει και η «πόρτα» του εξωτερικού, αν και ο Λάζαρος θα προτιμούσε να παραμείνει στην Ελλάδα όπου η οικογένειά του (που σύντομα θα αποκτήσει νέο μέλος) έχει τακτοποιηθεί μετά από αρκετά χρόνια στην ξενιτιά.

Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του ίσως πολυτιμότερου παίκτη της φετινής ΑΕΚ.

Πηγή: filathlos.gr