Μητσοτάκης: «Η Αριστερά του Τσίπρα δεν γνωρίζει τι ποιεί η Δεξιά του Καμμένου»

Κατηγορία: Πολιτική

Σκληρή γλώσσα κατά της κυβέρνησης χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  στην ομιλία του πριν από τη συνεδρίαση των τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι Τσίπρας – Καμμένος δημαγωγούν όταν μιλούν για το τέλος του προγράμματος. Πρόκειται για την τυπική λήξη του μνημονίου. Διατηρούνται στο ακέραιο οι σκληρές υποχρεώσεις που μας φόρτωσαν, το τέταρτο μνημόνιο δηλαδή. Προσπαθούν να χρυσώσουν το με βρώμικο ψέμα».

Αναφερόμενος στο θέμα των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, χαρακτήρισε ανίκανη την κυβέρνηση και πρόσθεσε: «Η επίσκεψη Ερντογάν λειτούργησε ως καταλύτης μια πρωτοφανούς κλιμάκωσης. Η κυβέρνηση προσπαθεί να σβήσει  τη φωτιά που άναψε. Είναι προφανές τι συμβαίνει ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο. Ο ένας κρατάει τον άλλον. Ο ένας είναι όμηρος του άλλου. Και οι δύο μαζί κρατάνε όμηρο την χώρα. Αποδεικνύονται λίγοι. Και όταν μιλάμε για εθνικά ζητήματα, το «λίγος» σημαίνει επικίνδυνος.  Η αριστερά του Τσίπρα δεν γνωρίζει τι ποιεί η δεξιά του Καμμένου».

Θεωρεί απαραίτητη τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της χώρας μας για την αντιμετώπιση των εθνικών ζητημάτων: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε κάθε γωνία της χώρας και επιβάλλεται να έχουμε ενωμένη και την ομογένεια. Να έχουμε μια κυβέρνηση να μπορεί να διακρίνει τα μικρά από τα μεγάλα».

Μιλώντας για το πρόσφατο ταξίδι του στο Κατάρ και τη συνάντηση που είχε με τον Εμίρη, Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι,  τόνισε: «Διαπίστωσα ότι η χώρα μας θα μπορούσε σε ελάχιστο χρόνο να αποτελέσει την επενδυτική έκπληξη, αλλά η αστάθεια στο φορολογικό σύστημα και η γραφειοκρατία, μας κρατούν πίσω».

newpost.gr