Χρυσόγονος: Πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης για την επίθεση στην σύζυγο του Μητσοτάκη

Κατηγορία: Πολιτική

«Φοβάμαι ότι εδώ υπάρχει πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης, διότι η κυβέρνηση συστηματικά εδώ και καιρό είχε φέρει στο προσκήνιο της επικαιρότητας τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε στον ΣΚΑΪ και τους Αταίριαστους ο Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας για την επίθεση στο γραφείο της Μαρέβας Μητσοτάκη.

«Το λιγότερο που θα όφειλε να κάνει η κυβέρνηση θα ήταν να διασφαλίσει στη γυναίκα αυτή αποτελεσματική αστυνομική προστασία επί 24ώρου βάσεως. Ξέρουμε πως όποιος έρχεται με αυτό τον τρόπο στο προσκήνιο της επικαιρότητας κινδυνεύει να γίνει στόχος εξτρεμιστών οι οποίοι δρουν εδώ και δεκαετίες στη χώρα μας.  Δεν έχει σημασία το πώς και το γιατί, αλλά υπάρχει αντικειμενικά ένας κίνδυνος. (…) Υπάρχει αντικειμενικά πολιτική ευθύνη», πρόσθεσε ο κ. Χρυσόγονος.

Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής σημείωσε πως «υπήρξε συστηματική τοποθέτηση στην επικαιρότητα από την πλευρά της κυβέρνησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της κ. Μητσοτάκη, χωρίς να έχει αποδειχθεί και τίποτα. Η κυβέρνηση την είχε φέρει στο κάδρο με πάρα πολύ έμφαση».,

«Προφανώς δεν έχει καμία σχέση με τους εξτρεμιστές η κυβέρνηση ή ο ΣΥΡΙΖΑ», διευκρίνισε.

newpost.gr