Αλλάζει ο ΣΚΑΪ!

Κατηγορία: Media

Με πετυχημένες σειρές και λιγότερα realities…

 

Νέος τηλεοπτικός ΣΚΑΪ. Από τη νέα σεζόν ο τηλεοπτικός σταθμός θα δώσει έμφαση στη μυθοπλασία αλλά και στην ενημέρωση. Τα reality games θα παραμείνουν στο πρόγραμμά του, αλλά με λιγότερο όμως χρόνο. Ο δίαυλος επικοινωνίας με τον Ατσούν Ιλιτζαλί παραμένει ανοικτός για τη νέα φάση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πετυχημένες σειρές του Mega, όπως ο δεύτερος κύκλος του «Λόγω Τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, θα μεταδίδονται από τη νέα σεζόν από τον ΣΚΑΪ, όπως και το «Κόκκινο Δωμάτιο» και η «Πολυκατοικία». Αναζητείται επίσης και μία καθημερινή γυναικεία σειρά. Καθοριστική είναι η σχέση που έχει ο διευθυντής προγράμματος Λοΐζος Ξενόπουλος με τους ανθρώπους που έδωσαν σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης στο Mega. Με τον τρόπο αυτό, με τους δεύτερους κύκλους δημοφιλών σειρών, αλλάζουν και τα δεδομένα στη διεκδίκηση της ταινιοθήκης του Mega.

Η σχέση με τον τούρκο παραγωγό Ατσούν Ιλιτζαλί έχει μπει σε νέα βάση. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί με προγράμματα όπως το «Voice», το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και το «My Style Rocks». Για το «Survivor» η συζήτηση είναι σε εξέλιξη και υπάρχει το ενδεχόμενο το πρόγραμμα να τελειώσει έναν μήνα νωρίτερα, καθώς τα αποτελέσματα όσον αφορά την τηλεθέαση δεν ήταν τα αναμενόμενα.

typologies.gr