Αυξάνει τους θεατές του το Μακεδονία TV

Κατηγορία: Media
  • Να διπλασιάσει το μερίδιό του στο δυναμικό κοινό 18-54 κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα το Μακεδονία TV.

  • Ειδικότερα, σε λιγότερο από τρεις μήνες μετάδοσης του νέου του προγράμματος το Μακεδονία ΤV σημείωσε μερίδιο 1,7%, καταγράφοντας αύξηση 0,9 ποσοστιαίων μονάδων το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2018 σε σχέση με τη χρονική περίοδο Ιανουάριος – Αύγουστος 2018,όπου δεν είχε ξεπεράσει κατά μέσο όρο, το 0,8%.

 

Η αυξητική πορεία του σταθμού αποδεικνύεται και με την ενίσχυση του μεριδίου του κατά μισή μονάδα τόσο στο σύνολο της ημέρας όσο και στη ζώνη 17:00-00:00, όπου και μεταδίδονται βραβευμένες ξένες τηλεοπτικές σειρές, για πρώτη φορά στη χώρα μας εκτός συνδρομητικών υπηρεσιών streaming.

Πιο συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο στην εν λόγω ζώνη το Μακεδονία TV συγκέντρωσε μερίδιο 2,5%. Κοιτάζοντας ταυτόχρονα, δε, μερικά από τα πιο δυνατά του προγράμματα, προκύπτει πως τον μήνα Νοέμβριο η σειρά «Chicago Fire» σημείωσε στην απογευματινή ζώνη 6,7%. Αντίστοιχα, οι σειρές της prime time, «Suits» και «The Blacklist», όπως και η σειρά «Satisfaction» της late prime ζώνης έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον.

Η ενίσχυση του Μακεδονία TV είναι εμφανής σε όλα τα κοινά, αλλά εντονότερη σε εκείνα των ηλικιών 18-24 και 45-54.

typologies.gr