Εκλογές 2019: Κλειστό το εκλογικό τμήμα που θα ψήφιζε ο Γιώργος Παπανδρέου στην Πάτρα

Κλειστό είναι το σχολείο που ψηφίζει ο Γ. Παπανδρέου στην Πάτρα γιατί… έχει τους λόγους του!

Βουλευτικές εκλογές 2019: Οι κάλπες άνοιξαν πριν από λίγα λεπτά, ωστόσο, δεν λείπουν τα προβλήματα. Στην Πάτρα ωστόσο, δημιουργήθηκε μπάχαλο, καθώς βγήκε η είδηση ότι το σχολείο που πρόκειται να ψηφίσει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, είναι κλειστό.

Ωστόσο, το σχολικό συγκρότημα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου στην Πάτρα, όπου έχει ανακοινωθεί πως θα ψηφίσει ο κ. Παπανδρέου, όχι μόνο είναι κλειστό, αλλά έχει και… λουκέτο στην πόρτα!

Κι αυτό γιατί, ενώ λειτούργησε ως εκλογικό τμήμα στις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές δεν συμπεριλήφθηκε στο σύνολο των σχολείων, στα οποία διενεργούνται εκλογές. Για την αλλαγή, προφανώς δεν ενημερώθηκε το κοινό, ούτε και οι επιτελείς του Γ. Παπανδρέου, έτσι ώστε να κληθεί να μεταβεί να ψηφίσει ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Τελικά, ο πρώην πρωθυπουργός θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, κι όχι στο σχολικό συγκρότημα «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου» – όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.


 

 

Το ethnos.gr, πιστό στο ραντεβού με τις Εθνικές Εκλογές 2019, βρίσκεται για ακόμα μία φορά στον παλμό των εξελίξεων παρουσιάζοντας όλα τα πολιτικά γεγονότα και την Κυριακή 7 Ιουλίου άμεσα το exit poll, καθώς και τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών 2019, για όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της χώρας.

Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του «Έθνους», ακολουθώντας το τρίπτυχο εγκυρότητα, ταχύτητα και αντικειμενικότητα, θα μεταδίδει καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας: ρεπορτάζ, συνεντεύξεις από τους υποψηφίους βουλευτές, τι λένε ΤσίπραςΜητσοτάκηςΓεννηματά και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά και εικόνα απ’ όλα τα σημεία της Ελλάδας με τη συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV.

ethnos.gr