Εκτοξεύθηκαν το νούμερα τηλεθέασης σε εκπομπή του Open

Κατηγορία: Media

Ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη…

Νέα θετική έκπληξη για τους υπεύθυνους του καναλιού Open που είδαν τα νούμερα τηλεθέασης της πολύ πρωινής ζώνης να εκτοξεύονται.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη του Πάσχα, η εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος 5:30» σημείωσε εκπληκτικά ποσοστά τηλεθέασης ξεπερνώντας στο νεανικό κοινό..
τις αντίστοιχες εκπομπές σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, στο πρώτο μισάωρο της εκπομπής 5.30-6.00 το ποσοστό τηλεθέασης στο νεανικό κοινό έφτασε κοντά στο 30% ενώ στο γενικό σύνολο άγγιξε το 23%.

Την ώρα του σκληρού ανταγωνισμού , τότε δηλαδή που ξεκινούν και οι άλλες εκπομπές του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ στις 6 το πρωί μέχρι και τις 6.30 η εκπομπή «’Ώρα Ελλάδος 5.30» του Open κερδίζει την πρωτιά στο νεανικό κοινό με 25% τηλεθέαση αφήνοντας πίσω του τον Αντέννα με ποσοστό περίπου 9,4% και τον Σκάι 11,7% και την ΕΡΤ με 1,1%.

Στο τελευταίο μισάωρο της εκπομπής του Open δηλαδή 6.30 με 7.00 στο νεανικό κοινό το «Ώρα Ελλάδος 5.30» διατήρησε το ποσοστό του με διψήφια ποσοστά τηλεθέασης φτάνοντας το 11% με τον ΣΚΑΪ 14,1% , τον ΑΝΤ1 στο 12% και την ΕΡΤ με 4%.

Στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος της εκπομπής διαμορφώθηκε στο 17%.

– πηγή: topontiki