Θέλει να μιλήσει

Κατηγορία: Media

… θα προλάβει;…

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου, αφού όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν οτι ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος θα άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση. Βεβαίως απο αυτο το σημείο, μέχρι την ψήφο εμπιστοσύνης που θα ακολουθήσει σύμφωνα με όσα δήλωσε στην προχθεσινή του συνέντευξη στο OPEN ο πρωθυπουργός, θα μεσολαβήσουν πολλά… Και κυριως μια εφ’ολης της ύλης συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα που θα εξηγήσει πώς έφθασε σε αυτήν την απόφαση.

Όπως ειναι ήδη γνωστο η συνέντευξη ειναι προγραμματισμένη για απόψε… Ωστόσο επειδή το πρόγραμμα του πρωθυπουργού είναι ρευστό εξαιτιας της επίσκεψης Μέρκελ στη χώρα μας και το ραντεβού των δυο θα πραγματοποιηθεί μετά την αναχώρηση της καγκελαρίου το μεσημέρι προς το απόγευμα, υπάρχει ενδεχόμενο η συνέντευξη να αναβληθεί ξανά.

Με άλλα λόγια εάν το ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου καθυστερήσει… Μοιραία ο υπουργός Άμυνας δεν θα προλάβει να μεταβεί στο STAR.

Παρόλα αυτά απο το περιβάλλον του υπουργού λεγεται οτι ο Πάνος Καμμένος επιθυμεί να γίνει η συνέντευξη και θα εξαντλήσει ολα τα χρονικά περιθώρια, προκειμένου να προλάβει και να εξηγήσει στον ελληνικό λαό την απόφαση του!

enimerosi24.gr