Κωνσταντινούπολη: Δύο παιδιά ανασύρθηκαν ζωντανά από τα ερείπια

Κατηγορία: Κόσμος
Πέρασαν δεκαοκτώ ώρες μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, μέχρι στιγμής.

Ζωντανό έβγαλαν ένα πεντάχρονο κοριτσάκι το πρωί της Πέμπτης οι ομάδες διάσωσης που ακόμα επιχειρούν στα ερείπια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το παιδί βγήκε ζωντανό αφού παρέμεινε θαμμένο στα μπάζα επί δεκαοκτώ ώρες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι διασώστες απεγκλώβισαν επίσης ένα 9χρονο αγόρι.

Embedded video

Kayseri Telgraf Haber@kayseritelgraf

İstanbul Kartal’da 6 katlı bini çöktü

İstanbul valiliğinden yapılan açıklamaya göre; binanın çökmesi sonucu 2 kişinin öldüğünü, 6 kişinin yaralı kurtarıldığını bildirdi.http://kayseritelgraf.com 

See Kayseri Telgraf Haber’s other Tweets

Τρεις άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ ακόμα έξι διασωθέντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλικαγιά.

Προς το παρόν, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της κατάρρευσης του πολυώροφου κτιρίου, που βρίσκεται στη συνοικία Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης και αποτελείτο από 14 διαμερίσματα.

Ακόμα, πάντως, δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονταν εντός του κτιρίου, το οποίο κατασκευάστηκε το 1992.

Embedded video

Ruptly

@Ruptly

Rescuers reportedly recover people alive from rubble of deadly building collapse

See Ruptly’s other Tweets

Σύμφωνα με τον Γερλικαγιά, 43 άνθρωποι έχουν καταγραφεί ως ένοικοι σε αυτή τη διεύθυνση, ενώ στο ισόγειο βρίσκεται ένα εργαστήριο υφαντουργίας.

Η στιγμή της κατάρρευσης του κτηρίου καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων.

Στις εικόνες διακρίνονται άνθρωποι να τρέχουν να σωθούν, ενώ το κτίριο καταρρέει σηκώνοντας ένα πυκνό σύννεφο σκόνης.

typologies.gr