Ο,τι να ‘ναι!

Κατηγορία: Media

Η ΝΔ «φτύνει» την ΕΡΤ που καυχιέται, αλλά νομίζει ότι βρέχει… Και στη μέση ο Αντώναρος…

Αναμφισβήτητα ειναι σημαντική η απόφαση της ΝΔ να άρει το εμπάργκο στην ΕΡΤ και προς τη σωστή κατεύθυνση, πλην ομως καθόλου κολακευτική η ανακοίνωση που τη συνόδευε! Για αυτό απορεί κανείς με την ανακοίνωση της ΕΡΤ που κάνει λόγο για «Απόφαση που επιβεβαιώνει το κύρος και την αξία, αλλά και τη γενικότερα ανοδική πορεία της ΕΡΤ, που ήταν, είναι, παραμένει και θα παραμείνει ο ελεύθερος, πλουραλιστικός, δημόσιος ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας και των Ελλήνων»!

Οταν η ανακοίνωση της Πειραιώς αναφέρει μεταξύ πολλών κατηγοριών οτι «Η απόφαση αυτή προφανώς δεν σχετίζεται με κάποια εντυπωσιακή αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία δυστυχώς παραμένει ένας προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης παραβιάζοντας ακόμη και στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας»!

Με άλλα λόγια, απο τη μια πλευρά η ΕΡΤ που τη φτύνουν και νομίζει πως βρέχει και από την άλλη η ΝΔ που εξακολουθεί να μιλάει για προπαγανδιστικό μηχανισμό της κυβέρνησης, αλλά δεν την ενοχλεί πια! Ο,τι να ‘ναι!

Τέλος δεν πέρασε απαρατήρητη η «καρφάρα» της Πειραιώς για τον Αντώναρο (πρωην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή) που τον «φωτογραφίζει» αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ στο παρελθόν δεν φιλοξενούνταν κατ’ εξακολούθηση στην ΕΡΤ απαξιωμένα πολιτικά πρόσωπα που ούτε έχουν εκλεγεί στο κοινοβούλιο, ούτε εκπροσωπούν σήμερα κανένα κόμμα, και το μόνο που τους καθιστά τάχα δημοσιογραφικά ενδιαφέροντες είναι η εμμονική κριτική τους όχι στην κυβέρνηση, αλλά στην αξιωματική αντιπολίτευση»!

enimerosi24.gr