Πάλι Αδωνις και Λοβέρδος απόψε στον ΣΚΑΪ

Κατηγορία: Media

Άραγε ξεροσφύρι ή με παρέα;

Δεν είναι μόνο ότι καλούνται ξανά ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος στην αποψινή εκπομπή “Ρουά Ματ” του ΣΚΑΙ με τη Νίκη Λυμπεράκη όταν, τόσο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ όσο και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πριν ένα 24ωρο φιλοξενήθηκαν και οι δυο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη (και ομολογουμένως ήταν επιτυχία που εξασφάλισε τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας)… Είναι ότι στο δελτίο Τύπου που έστειλε ο σταθμός στα ΜΜΕ δεν αναφέρεται κανένα άλλο πρόσωπο που να φιλοξενείται μαζί τους στην εκπομπή!

Υποθέτουμε ότι δεν είχαν κλείσει κάποιον άλλον μέχρι την ώρα που έστειλαν το δελτίο Τύπου και προφανώς έπρεπε να προαναγγείλουν το θέμα με τους δυο πρωταγωνιστές… Διότι δεν εννοείται εκπομπή χωρίς αντίλογο και κυρίως όταν έχουν τοποθετηθεί και οι δυο για το ίδιο θέμα πριν ένα 24ωρο; Τι άλλο θα πουν δηλαδή που δεν έχουν πει έως τώρα;

Βεβαίως και ο αντίλογος στην περίπτωση του ΣΚΑΙ είναι σχετικό μέγεθος… Αφού το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ νοθεύει την κατάσταση (και φυσικά όχι με ευθύνη του σταθμού)! Αλλά εδώ το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν καλεσμένοι που να τροφοδοτήσουν τη συζήτηση, γύρω από ένα σκάνδαλο (ενν Novartis) για το οποίο έχουν ειπωθεί σχεδόν τα πάντα και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης έχει εξαντληθεί, δεδομένου ότι αλλιώς παρουσιάστηκε και αλλιώς εξελίσσεται.

Να ενημερωθεί λοιπόν η κοινή γνώμη, αφού ο σταθμός κρίνει ότι η Novartis “πουλάει” (ή μήπως αυτός που “πουλάει” είναι ο Αδωνις;), αλλά ας γίνει – έστω, με καλεσμένους δημοσιογράφους που θα “ανακρίνουν” τουλάχιστον τους πρωταγωνιστές! Αντί να είναι μεταξύ τους και να λένε τα ίδια και τα ίδια!

Επιπλέον στα θέματα της εκπομπής που θα συζητηθούν έχει προαναγγελθεί και “Πετσίτης”: οι ίδιοι θα το συζητήσουν κι αυτό;

enimerosi24.gr