Παραμάγαζο του Μαξίμου η ΕΡΤ

Κατηγορία: Media

… καταγγέλλει βιβλίο (που θα διανεμηθεί μαζί με “ΤΟ ΒΗΜΑ”) και εξέδωσε πρώην στέλεχος του φορέα.

Βόμβα αναμένεται να βάλει το πρώην στέλεχος της ΕΡΤ Σπύρος Κριμπαλης για τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα και μάλιστα λίγες ημερες πριν τις ευρωκάλπες! Σε βιβλίο που εξέδωσε με τον τίτλο “Η ΕΡΤ εν τάφω” και θα διανεμηθεί την επόμενη Κυριακή 19 Μαΐου μαζί με το “Βήμα” αναφέρει “Πως η ΕΡΤ μετατράπηκε σε παραμάγαζο του Μαξίμου και σε όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας”!

Σημειώνεται οτι ο Σπύρος Κριμπαλης που προέρχεται από το MEGA επιλέχθηκε από την κυβέρνηση για να αναλάβει στην ΕΡΤ θέση εντεταλμένου συμβούλου στο πρόγραμμα… Το Μάρτιο του 2018 όμως με απόφαση του ΔΣ απομακρύνθηκε απο τη θέση του με την αιτιολογία: “Δυσαρμονία στη συνεργασία του με τη διοίκηση”. Ο ίδιος έκανε λόγο για εργασιακό μπουλινγκ προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη η οποία με απόφαση της επέβαλε στην ΕΡΤ την επιστροφή του!

Το πρώην στέλεχος λοιπόν του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα έγραψε ενα βιβλίο, μια προσωπική μαρτυρία στην ουσία και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο όπως το έζησε ο ίδιος του συστήματος εξουσίας, τα παιχνίδια και τις μεθοδεύσεις για τη μετατροπή του σε κυβερνητικό φερέφωνο!

enimerosi24.gr