Τους είχε μπει στο μάτι

Κατηγορία: Media

Κάτι τα θέματα εκτός γραμμής (ανομία, άβατο κλπ)… Κάτι τα καλά λόγια από “Το Βήμα”… Ήταν θέμα χρόνου το “κόψιμο” της εκπομπής από τη διοίκηση της ΕΡΤ.
Οι παθογένειες της ΕΡΤ που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από την ανίατη ασθένεια της εξάρτησης της από την εκάστοτε κυβερνητική πλειοψηφία, αποτυπώθηκαν για άλλη μια φορά στην απόφαση της διοίκησης να κόψει την επιτυχημένη πρωινή εκπομπή “Πρώτη είδηση” και να εξωθήσει σε παραίτηση τον δημοσιογράφο Νίκο Παναγιωτόπουλο!

Ολα τα έχουμε δει από την ΕΡΤ και από τις διοικήσεις της… Πρώτη φορά όμως συμβαινει να κόβεται μια επιτυχημένη εκπομπή (και μάλιστα επιτυχημένη με όρους ιδιωτικής τηλεόρασης που το αναγνωρίζουν “εχθροί” και “φίλοι” του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα) λίγο πριν το τέλος της σεζόν με το πρόσχημα της ανανέωσης του ενημερωτικού περιεχομένου. Κουραφέξαλα! Καθαρός συριζαικός (και των συνιστωσών του συμπεριλαμβανομένων) σχεδιασμός ενόψει πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων. Διότι τι είναι αυτό το ανακάτεμα, αν δεν είναι κατεβάζω το στράτευμα σε θέση μάχης μέχρι τις εκλογές; Ποιος σοβαρός μάνατζερ θα έκοβε την πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση του καναλιού; Μόνο στην ΕΡΤ γίνονται αυτά!

Άλλωστε ακουγόταν πολύ καιρό ότι ο Παναγιώτοπουλος τούς είχε μπει στο μάτι… Κάτι τα υψηλά νούμερα της εκπομπής, όταν όλες οι υπόλοιπες βουλιάζουν στο 2 και στο 3 τοις εκατό… Κάτι η ατζέντα της εκπομπής που δεν ακολουθούσε τη “γραμμή”… Κάτι η θεματολογία περι ανομίας και προβλήματα αστυνόμευσης, άβατα κλπ… Ήρθε και το δημοσίευμα του “Βήματος” (εδώ) που εξαιρούσε την εκπομπή από το σύνολο του προγράμματος της ΕΡΤ… Τελικά τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου!

enimerosi24.gr